5/10 Kûbaarder Hurdrindei 2013

Kûbaarder Hurdrindei 2013

Kûbaarder Hurdrindei 2013De Kûbaarder Hurdrindei is al meer dan een kwart eeuw een vaste waarde op de hardloopkalenders. De 27ste editie van dit sportieve evenement zal plaatsvinden op zaterdag 5 oktober 2013.

De Hurdrindei heeft zijn populariteit bij talloze hardlopers in de eerste plaats te danken aan de vriendschappelijke sfeer en toch ook aan het serieuze karakter van een trainingswedstrijd. De atleten binden dan een sportieve strijd aan met zichzelf, de andere deelnemers en dikwijls ook met de elementen die zich in dat jaargetijde stevig kunnen roeren. Iedereen kan naar vermogen kiezen voor 1, 2 of 3 ronden van ongeveer 7 kilometer over het prachtige parcours in de omgeving van Kûbaard. Voor de schooljeugd is er natuurlijk de loop van 1,5 kilometer. De NPC Kûbaarder Hurdrindei, bestaand uit Marian Zeinstra, Marga Dijkstra, Wiebe en Mieke van der Werf en Durk Hibma nodigt daarom iedere atleet uit om op de eerste zaterdag van oktober in Kûbaard aan de start, om 11.00 precies, te verschijnen.

Op de website www.kubaarderhurdrindei.nl is weer alle relevante informatie te vinden. Bovendien kunnen de deelnemers zich daar als vanouds aanmelden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.