7/12 Mildamcross

Mildamcross door de bossen van Mildam en Katlijk

avheerenveenAtletiektrainers zijn het er algemeen over eens dat het zo nu en dan lopen van een cross, in de winterperiode, goed is voor de looptechniek. Het draagt bij aan een verbeterde houding, kracht en stabiliteit. Niet alleen dat, maar ook het lopen door de prachtige natuur is een aanbeveling voor deelname aan de derde loop van het seizoen, de Mildamcross. Deze wordt gehouden op zaterdag 7 december 2013. Volgens velen is deze derde loop (een echte cross, met slechts enkele verharde gedeeltes) de mooiste maar zeker niet de makkelijkste! Het parcours voert de deelnemers door de bossen van Mildam en Katlijk. Er kan worden gekozen uit de afstanden 5 km. en 10 km.

De starttijd is om 11:00 uur. Inschrijven kan vanaf 75 minuten tot circa 10 minuten voor de wedstrijd in de kantine van vv Mildam, Wissel 2, 8454KT te Mildam.

De gevolgen van de storm in oktober zijn nog steeds zichtbaar in de bossen van Katlijk en Oranjewoud. Om die reden heeft de organisatie het parcours weer enigszins moeten aanpassen De route van de 10 km.kan via Google Maps worden bekeken door hier te klikken. Voor de route van de 5 km. klikt u hier

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.