7/3 Loopkalender

1e Kalkdijk Fysio Run

Datum: Zaterdag 10 maart:
Waar: Sporthal Kalverdijkje
Aanvang: v.a 11.00 uur
Afstanden: 1 – 2 – 5 – 10 en 15 km
Inschrijven: zaterdag 10 maart vanaf 09.30 uur in de kantine van Sporthal Kalverdijkje, Kalverdijkje 2 te Leeuwarden
Kleed- en douche gelegenheid in de kleedkamers van de Sporthal Kalverdijkje
Het inschrijfgeld bedraagt voor de volwassenen € 4,00 zonder herinnering. De jeugdloop kost € 2,50 en is altijd met herinnering. Voor de snelste jongens en meisjes is er een beker.

LOOP MEE EN STEUN HET GOEDE DOEL!
De totale opbrengst van de run gaat in zijn geheel naar de Stichting Roparun.

Zondag 11 maart  De Merenloop in Grou

Merenloop Grou

SV Friesland verzorgd het geluid bij start en finish, Jan de Krijger is Speaker. Onze boog staat er en we houden in de gaten welke lopers in aanmerking komen voor de prijsuitreiking. Racetimer doet de tijdwaarneming. De organisatie van de Merenloop doet zelf de verzorging onderweg en na de finish.

Bonifatiusloop Dokkum 17 Maart 2012

dokkumbonifatiusloop

SV Friesland doet de eindverzorging met bouillon, thee, vruchtendrank en fruit. Jan Kooistra speakert. Marathonklokken, boog en verzorgingsmateriaal voor onderweg.
Sport. Comm verzorgd het geluid, championchip tijdwaarneming. Op de afstanden 10 en 15 km is er verzorging op het 5 en 10 km punt. (Hardlopen)
Wedstrijdsecretariaat – Het wedstrijdsecretariaat bevindt zich in de Bonifatiuskapel. Hier vindt de inschrijving plaats en kun je terecht voor vragen. De kapel is vanaf sporthal de Doelstien lopend te bereiken. Loop richting centrum / Bonifatiusbron.
Omkleden en douchen – Omkleden en douchen kan in sporthal de Doelstien aan de Woudweg. Trainingspakken en tassen kunnen bij de start, in de kapel, worden achtergelaten. Waardevolle spullen kunnen in de kapel worden afgegeven.
Toiletten – Bij start en finish zijn voldoende mobiele toiletten aanwezig. In de kapel zijn geen toiletten opengesteld. Wildplassen rond de startlocatie is ten strengste verboden.
Afval – Afval natuurlijk in de daarvoor bestemde afvalbakken.
EHBO – Bij de start en finish en op het parcours is EHBO aanwezig.
Start – De start van de halve marathon is om 14.00 uur. De start van de 5 en 10 km is om 14.15 uur.
Startschot – Het startschot wordt gelost door een bekende Fries of Friezin.
Speaker – Jan Kooistra zal alle lopers op zijn unieke wijze over de streep loodsen.
Herinnering en inleveren champion chip – Iedere deelnemer ontvangt na afloop een unieke herinnering. Vergeet niet bij de finish de huurchip in te leveren.
Prijsuitreiking – De prijsuitreiking vindt, voor alle afstanden, plaats direct na het finishen van de nummers 1, 2 en 3.
Uitslagen en foto’s – De uitslagen staan vanaf 18.00 uur op de website van de Bonifatiusloop: www.dokkumbonifatiusloop.nl Verder worden de uitslagen vermeld op www.svfriesland.nl en www.loopgroepdokkum.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.