Berenloop Terschelling Leukste Hardloopevenement van Nederland

BERENLOOP TERSCHELLING UITGEROEPEN TOT LEUKSTE HARDLOOPEVENEMENT VAN NEDERLAND.

Berenloop Terschelling  Berenloop Terschelling

Afgelopen donderdag 3 mei is de Berenloop Terschelling door de publieksjury c.q. de deelnemers verkozen tot leukste hardloopevenement van de provincie Friesland. Door de vakjury is deze bekende halve en hele marathon zelfs uitgeroepen tot leukste hardloopevenement van Nederland. De Awards werden uitgereikt op een drukbezochte bijeenkomst in De Uithof in Den Haag.

Er kon gestemd worden op alle hardloopevenementen in Nederland gehouden in de periode van 1 april 2011 tot en met 31 maart 2012. Bij het uitbrengen van de stemmen werd een beoordeling gegeven aan de hand van vier criteria: sfeer, parcours, organisatie en prijs/kwaliteitverhouding.

In totaal hebben ruim 16.000 hardloopliefhebbers hun stem uitgebracht. De vakjury roemde de Berenloop Terschelling vanwege ‘het unieke karakter en de unieke beleving voor deelnemers en toeschouwers’. Ook de hardloopliefhebbers waardeerden dit evenement hoog met een gemiddelde van 9,11 (750 stemmen). Uiteraard zijn wij als organisatie erg trots op dit mooie resultaat!

Meer informatie op http://hardloopevenementvanhetjaar.nl/verkiezing/ en www.terschellingmarathon.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.