Clinics Mar-athon Sneek

Clinics voor de Halve- en hele Mar-athon van Sneek.

Mar-athon

Op 21 juni wordt de eerste editie gehouden van de Mar-athon van Sneek. Vanaf begin maart kun je hiervoor trainen bij NextStep voor de halve en de hele Mar-athon.

Onze begeleiding bestaat uit voorlichting, een fitcheck, een testloop om je aanvangsniveau te bepalen, trainingen, testlopen en ondersteuning met fysiotherapie, lezingen en schema’s. Je wordt dus op een verantwoorde en professionele manier begeleid!
We trainen gezamenlijk, maar je kan het trainingstraject ook alleen volgen. Je ontvangt dan schema’s die aansluiten bij jouw niveau en je wordt ondersteund met alle bovenstaande stappen.

De trainingen vinden plaats op zaterdagochtend vanaf 9.15 uur en worden gehouden in Leeuwarden, Oranjewoud en ook een aantal keren in Sneek waar we 2 grote parcours-verkennings-trainingen zullen organiseren. De trainingen in Leeuwarden zullen niet alleen op de atletiekbaan starten maar ook vanaf andere locaties.

Train mee voor de hele Marathon,

Of je nu voor het eerst een Marathon wilt gaan lopen of al vele Marathons hebt gelopen, het blijft een hele klus! We bieden je het bovenstaande pakket aan om je goed voorbereid aan de start te laten verschijnen. Ook ontvang je een mooi herinnerings T-shirt.
Mocht je twijfelen of de Marathon iets voor je is? Dan kun je het proberen en als blijkt dat het niet gaat overschakelen naar de halve Marathon trainingen.
Als start van de clinic staat op zondag 2 maart de 16,1 km van Rondje Goutum op het programma om je aanvangsniveau te bepalen. Hierna trainen we gezamenlijk ieder zaterdagochtend vanaf 9.15 uur op en vanaf verschillende locaties.
Ook is er een mogelijkheid om door de week je interval training te lopen op de atletiekbaan met een bestaande trainingsgroep. Daarnaast ontvang je een voor jou geschikt schema.
De kosten van de loop Rondje Goutum en de Condensloop zijn inbegrepen bij de clinic.

De kosten voor het complete Marathon clinic pakket bedragen 100 euro.

Je kunt jezelf aanmelden voor de Marathon clinic door een mail via de volgende link te sturen naar: cor@nextstepleeuwarde.nl: Opgave hele Marathon clinic
En 100 euro over te maken op: NL64 INGB 0003 2182 01 – NEXTSTEP SPORT EN GEZONDHEID. Hierna ontvang je zo snel mogelijk alle informatie.

Train mee voor de halve Marathon,

Lijkt het je een mooi uitdaging om de Halve Marathon te gaan lopen? Dan bieden we je bovenstaand pakket aan om je goed voorbereid aan de start te laten verschijnen.
Doordat de trainingen samen met de hele Marathon trainingen zijn kun je, mocht je dat willen, zo nu en dan ook de wat langere afstanden mee trainen voor wat meer inhoud en om te kijken of een Marathon iets voor jou is in de toekomst. Bij de clinic inbegrepen is een mooi herinnerings T-shirt.

Als start van de clinic staat op zondag 2 maart de 10 km van Rondje Goutum op het programma om je aanvangsniveau te bepalen. Hierna trainen we gezamenlijk ieder zaterdagochtend vanaf 9.15 uur op en vanaf verschillende locaties.
Ook is er een mogelijkheid om door de week je interval training te lopen op de atletiekbaan met een bestaande trainingsgroep. Daarnaast ontvang je een voor jou geschikt schema.
De kosten van de loop Rondje Goutum en de Condensloop zijn inbegrepen bij de clinic.

De kosten voor het complete Marathon clinic pakket bedragen 75 euro.

Je kunt jezelf aanmelden voor de Marathon clinic door een mail via de volgende link te sturen naar: cor@nextstepleeuwarden.nl: Opgave halve Marathon clinic en 75 euro over te maken op: NL64 INGB 0003 2182 01 – NEXTSTEP SPORT EN GEZONDHEID. Hierna ontvang je zo snel mogelijk alle informatie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.