Halve Marathon Berenloop zit alweer vol!

INSCHRIJVING HALVE MARATHON BERENLOOP TERSCHELLING IN RECORDTIJD VOL!

Afgelopen zaterdag 21 april om 00.00 uur precies opende de inschrijving van de Berenloop Marathon op Terschelling, die op zondag 4 november 2012 voor de zestiende keer plaats zal vinden. Ook dit keer liep het vanaf het eerste moment storm. ’s Nachts om 01.00 uur waren er al 2.000 inschrijvingen voor de halve marathon. Zondagochtend om 10.00 uur (dus binnen anderhalve dag) werd de limiet van 4.000 lopers op de halve marathon bereikt.

Ook dit jaar is de inschrijving in twee delen gesplitst. Voor de hele marathon, waar een limiet geldt van 1.000 lopers, kan nog wel worden ingeschreven. Hetzelfde geldt voor de jeugdloop op zondagochtend. Met het verwachte deelnemersaantal van ca. 4.600 lopers (het maximum aantal dat het eiland kan verwerken) behoort de Berenloop tot de grotere halve én hele marathon-evenementen van Nederland.

Dit betekent dat het eiland Terschelling in het weekend van 3 en 4 november weer overspoeld zal worden met lopers en supporters. Voorafgaand aan de hele en halve marathon wordt er ook dit jaar op zaterdag de Breakfastrun en op zondag een jeugdloop georganiseerd. Ter geruststelling: hierbij geldt geen limiet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.