Hardloopkalender Noord-Nederland 2013 online

MEER DAN 80.000 BEZOEKERS BINNEN 1 JAAR NA LANCERING HARDLOOPSITE WWW.HARDLOPENDNEDERLAND.NL 

1 november 2011 is de site www.hardlopendnederland.nl gelanceerd door Valksites.nl in samenwerking met Jan Kooistra uit St.-Jacobiparochie, de kalendercoördinator van de Atletiekunie Noord-Nederland. Deze website biedt veel informatie met betrekking tot hardloopevenementen en is tevens dé officiële hardloopkalender van Noord-Nederland.

In Noord-Nederland staan nu ongeveer 360 lopen op de loopkalender. De site wordt dagelijks bijgehouden en via dit centrale punt zal iedereen op de hoogte blijven van de meest actuele informatie met betrekking tot de evenementen. De organisaties is dan ook gevraagd om eventuele wijzigingen zo spoedig mogelijk te melden, zodat men bijvoorbeeld niet tevergeefs naar een wedstrijd of prestatieloop toe gaat.

Ook de evenementen van 2013 zijn inmiddels beschikbaar op de website. Alleen lopen die worden opgegeven door de organisatie worden opgenomen in de kalender www.hardlopendnederland.nl. Via de website www.hardlopendnederland.nl kunnen organisaties ook hun evenement meer in de publiciteit brengen door op een prominente plaats een banner/foto/link te plaatsen voor een bepaalde periode. Deze komt dan in de categorie ‘Deze mag je niet missen!’ op de hoofdpagina van de website.

Opgeven van mutaties/evenementen kan via info@hardlopendnederland.nl en/of bellen met 0518-491363. Afgelastingen door ijzel, etc. staan meteen na het melden op de voorpagina. Op 16 november jl. waren er 85.000 bezoekers vanaf 1 november 2011; per dag dus honderden bezoekers. Volg Hardlopendnederland.nl ook via Twitter: @HardlopendNed. Adverteren kan ook: meer informatie of opgave via info@hardlopendnederland.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.