Hardloopprogramma 2012

Hoi Sportvrienden,

Na het feest op Terschelling maken we ons op voor de komende lopen.

Zaterdag de Marderhoekloop in Oudemirdum.  Jammer genoeg is het Dorpshuis It Klif nog niet klaar daarom is er geen douchegelegenheid.

Het hardloopprogramma 2012 is gereed deze kalender is te zien op www.hardlopendnederland.nl

Ik houd deze kalender bij, mutaties worden meteen verwerkt dus is en blijft de kalender actueel. Mutaties kunnen organisatoren opgeven via info@hardlopendnederland.nl

16e Marderhoekloop 12 november in Oudemirdum Gaasterland.

Traditioneel is er een week na de Berenmarathon op Terschelling organiseert de SV Friesland de Marderhoekloop in Oudemirdum Gaasterland.

Een prachtige loop met parkoersen door de Gaasterlandse bossen o.a. door de Bremer Wildernis en Nieuw Amerika. De routes gaan over geasfalteerde paden, soms bedekt met herfstbladeren maar Foppe Huitema uit Snikzwaag en zijn vrouw zorgen er voor dat de route duidelijk is aangegeven met bordjes en pijlen.

De start van deze Marderhoekloop start zaterdag 12 november om 11.00 uur nabij Dorpshuis It Klif Hegewei  16  8567 JN Oudemirdum.

De hardlopers kunnen kiezen uit 4.8 – 10.3 en 16.1 km.

Staatsbosbeheer en de Gemeente gaven toestemming voor deze loop. Inschrijven kan vanaf 9.30 uur in de NoodUnits bij het in aanbouw zijnde Dorpshuis it Klif, hier is ook voldoende kleedgelegenheid. Er is geen Douchegelegenheid.!!!

Voor € 4,00 mag men deelnemen, wie een medaille wil betaald  twee euro extra. Door de bijdrage die we aan Staatsbosbeheer en Gemeente moeten betalen aan legeskosten zijn in dit inschrijfgeld verrekend. SV Friesland leden krijgen een euro korting.

SV Friesland verwacht 200 a 250 deelnemers aan de start. Onderweg is er een verzorgingspost en na de finish is er bouillon, thee vruchtenmultidrink en fruit. Iedereen mag aan deze loop deelnemen, men hoeft niet lid te zijn van sportbond of vereniging.

Voor nog meer informatie zie www.svfriesland.nl of Foppe Huitema 0513-415446

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.