Inschrijving Halve Marathon Berenloop vol!

INSCHRIJVING HALVE MARATHON BERENLOOP TERSCHELLING WEER SNEL VOL!

Afgelopen vrijdag 19 april om 24.00 uur precies opende de inschrijving van de Berenloop Marathon op Terschelling, die op zondag 3 november 2013 voor de zeventiende keer plaats zal vinden.

Ook dit keer liep het vanaf het eerste moment storm. Na een kwartier waren er al 2.000  inschrijvingen voor de halve marathon. Zondag rond het middaguur (dus na anderhalve dag) werd de limiet van 4.000 lopers op de halve marathon bereikt.

Voor de hele marathon hebben zich inmiddels bijna 400 deelnemers aangemeld. Aangezien hier een limiet geldt van 1.000 lopers kan er voor deze afstand nog wel worden ingeschreven. Hetzelfde geldt voor de jeugdloop op zondagochtend.

Met het verwachte deelnemersaantal van ca. 4.600 lopers (het maximum aantal dat het eiland kan verwerken) behoort de Berenloop tot de grotere halve én hele marathon-evenementen van Nederland.

Dit betekent dat het eiland Terschelling in het weekend van 2 en 3 november weer overspoeld zal worden met lopers en supporters. Degenen die willen overnachten op Terschelling wordt dan ook aangeraden reis en verblijf zo snel mogelijk te regelen.

Voorafgaand aan de hele en halve marathon wordt er ook dit jaar op zaterdag de Breakfastrun en op zondag een jeugdloop georganiseerd. Ter geruststelling: hierbij geldt geen limiet.

Meer informatie op: www.berenloopterschelling.nl of bij Jouke Valk, tel. 0518-403587, e-mail: info@terschellingmarathon.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.