Piet voor KiKa naar New York

‘Piet voor KiKa’ opnieuw naar New York voor goede doel

pietvoorkikaKOLLUMERZWAAG – Fysiotherapeut Piet Boelens (62) vertrekt dit jaar opnieuw naar New York voor de New York City Marathon. Met zo’n 90 KiKa-runners uit heel Nederland vliegt hij donderdag naar New York, om daar zondag te starten in de moeder der Marathons voor de run over 42 kilometer en 195 meter. Dit jaar zamelde Boelens weer duizenden euro’s in voor KiKa (Kinderen Kankervrij). Sinds zijn eerste deelname in 2011 staat de teller nu op ruim 45.000 euro.

Hij staat in de regio inmiddels bekend als ‘Piet voor Kika’. Familie, vrienden, scholen en ondernemers: ook dit jaar mobiliseerde marathonloper Boelens weer vele gulle gevers in Noordoost-Friesland. “Het is prachtig om te merken dat KiKa bij zoveel mensen in de regio leeft en blijft leven. Het stelt mij in staat om samen met die andere KiKa-lopers bij te dragen aan de komst van een nieuw onderzoekscentrum voor Kinderkanker in Utrecht in 2015.”

Eerder dit jaar liep Boelens, Ambassadeur Run for KiKa New York, de Marathon van Rotterdam (april) en Sneek (juni). ‘In de afgelopen 3 maanden heb ik honderden trainingskilometers gemaakt. Rondom Kollumerzwaag, maar ook op de Veluwe, in Drenthe, Groningen en in de duinen bij Haarlem en Bloemendaal: in de Kennemer Duinen als laatste test een training van 34 km. Kortom, ik sta topfit aan de start, mét een fantastische bijdrage voor KiKa.’

pietnycm2013Volg Piet via Facebook en Twitter
Via  https://www.facebook.com/PietrunningvoorKiKa  en @pietvoorKiKa
kunt u de verrichtingen van Piet in New York van dag tot dag volgen. Uiteraard is het mogelijk om KiKa via Piet Boelens te sponsoren. Banknummer: NL09 INGB 0003 0196 62 t.a.v Piet Boelens, Kollumerzwaag onder vermelding: ‘gift KiKa’
Wanneer je via de site www.tcsnycmarathon.org de  NYC Marathon Mobile App  
 download kun je Piet Boelens tijdens zijn Marathon volgen via runnertracking. Wanneer je Piet’s naam invult kun je hem vanaf 15:40 uur zondagmiddag 2 november op de voet volgen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.