Starttorun in Sneek

Starttorun in Sneek

Starttorun in SneekSneek – Op zaterdag 7 september begint weer de nieuwe cursus Start to Run. Vanaf die datum krijgen beginnende lopers zes zaterdagen van 9.30 – ca. 11.00 uur looptraining onder deskundige begeleiding. Ook krijgen deelnemers doordeweeks huiswerk mee. Iedere training is er ruimte voor theorie-items zoals gezonde voeding, juiste kleding en goed schoeisel.

Iedereen ontvangt een functioneel hardloopshirt en een goodie-bag vol leuke materialen. De cursus wordt afgesloten met een testloop van 3km. De motivatie van een enthousiaste trainer, het gezelschap van andere lopers(ook beginners) en vooral het voelbare resultaat, zorgen ervoor dat je doorgaat.
Start to Run is al jaren dé manier voor beginnende lopers om daadwerkelijk de stap richting loopsport te zetten. Op laagdrempelige manier maakt de sporter kennis met het lopen in zijn eigen omgeving. En dat alles begeleid door deskundige trainers.
Waarom zou je meedoen? Je conditie verbetert en je zit lekkerder in je vel. Na deze zes trainingen ben je in staat 20 minuten onafgebroken te lopen. Dat lijkt nu nog veel, maar probeer het maar eens: hardlopen is leuk! De trainer zorgt voor steeds weer andere loopoefeningen, zodat elke training anders is.
De trainingen starten op zaterdag 7 september vanuit het Burgemeester de Hooppark in Sneek.
Voor meer informatie en opgave: www.starttorun.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.