Wat loop jij op 3 juni?

LL058

Ik LOOP LEEUWARDEN 3 juni

Op zondag 3 juni 2012 vindt alweer de zesde editie van het grootste loopevenement van Friesland plaats. In een paar jaar tijd is de loop in Leeuwarden uitgegroeid tot het grootste jaarlijkse loopevenement van Friesland, met 5.000 deelnemers tijdens de vijfde loop op 22 mei 2011. Gezien de tijd (zomer), de concurrentie en andere zaken is besloten om de marathon eens in de vier jaar op het programma te plaatsen, Voor de tweede keer worden tijdens Loop Leeuwarden ook wandeltochten aangeboden. Er zijn parcoursen uitgezet voor 10 km, 25 km en 35 km wandelen.

Afstanden en clinic
Iedereen kan zichzelf uitdagen en weer een individuele of groepsprestatie neerzetten door in te schrijven voor de verschillende hardloop afstanden of in te schrijven voor een van de wandelafstanden. Ook dit jaar kunnen bedrijven zich als team inschrijven en deelnemen aan de halve marathon, 10 en 5 km businessrun.

Ook bestaat weer de mogelijkheid om je op te geven voor clinics 10 en 5km en clinics halve marathon. Onder leiding van ervaren looptrainers, train je voor de door jouw te lopen afstand.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.