Winterlopen Sneek 2014

Winterlopen Sneek 2013-2014

– Zondag 2 februari 2014

Op iedere eerste zondag van de maanden november, december, januari en februari van de winter 2012/2013 organiseert AV Horror in samenwerking met Bij Folkert Wandelen en Hardlopen en Hotel van der Valk Sneek weer de traditionele Winterlopen. Om precies 11.00 uur klinkt het startschot voor de 8,9 kilometers van de loop. De route voert via de Rondweg Noord en de Leeuwarderweg naar de Oerdyk en de Kleasterwei naar Ysbrechtum en vandaar weer terug naar de finish op het Schuttersveld.

Voorafgaand hieraan, om 10.30 uur, komt de jeugd in actie voor hun rondje op het Schuttersveld van ruim een kilometer (1300 m). Iedere deelnemer aan de prestatieloop ontvangt een fraai t-shirt en maakt kans op mooie prijzen bij de foto actie van ́Bij Folkert Hardlopen en Wandelen ́ uit Sneek. Daarnaast worden de deelnemers ook nog eens worden getrakteerd op een overheerlijke knop snert, die dit seizoen wordt aangeboden door het Van der Valk Hotel te Sneek. Voor de jeugd is er warme chocolademelk.

Inschrijven kan per loop of voor de resterende serie tot een half uur voor de start in de kantine van AV Horror. Vriendelijk verzoek om je Atletiekunie ledennummer te vermelden bij inschrijving. Dat scheelt ons namelijk veel werk.

Jeugdloop
Vind je hardlopen leuk en wil je eens een echte wedstrijd lopen? Op zondag 3 november kan je meedoen aan de jeugd winterloop van A.V. Horror.
Deelname is gratis en de inschrijving is tussen 9.30 uur en 10.00 uur in de kantine van A.V. Horror op sportpark het Schuttersveld , de warming up is om 10.00 uur en de wedstrijd begint op 10.30 uur. Zorg wel dat je op tijd bent!!!!! Na afloop is er warme chocolademelk.

Data
3 november 2013 1 december 2013 5 januari 2014 2 februari 2014
Afstanden
Prestatielopen: 8,9 km en jeugdloop 1,1 km.
Start en finish
Start jeugdloop om 10.30 uur, start prestatieloop om 11.00 uur
Startpunt en finish: Atletiekbaan van AV Horror te Sneek, Thomas Zandstrastraat 2, 8602 CW te Sneek.
Parkeren
Parkeren deelnemers op parkeerplaats van het Sportpark Schuttersveld aan de Thomas Zandstrastraat 2 te Sneek.
Parcours
Atletiekvereniging AV Horror biedt haar lopers een goed en snel parcours dat verkeersluw is en bestaat uit asfaltwegen en geasfalteerde fietspaden.
Route
http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=960926
Kleed- en douchegelegenheid
In de accommodatie van AV Horror is voldoende douchegelegenheid beschikbaar.
Inschrijven
Er is geen voorinschrijving mogelijk. Inschrijven kan op de wedstrijddag vanaf 10.00 uur bij het wedstrijdsecretariaat in het clubgebouw van AV Horror bij de atletiekbaan.
Inschrijfgeld
Voor deelname aan 1 loop bedraagt het inschrijfgeld € 3,50 per persoon. Voor deelname aan alle 4 lopen bedraagt het inschrijfgeld € 7,50 per persoon De deelname voor de jeugd is gratis. Bovendien is er voor iedereen een kop snert, aangeboden door Hotel Van der Valk te Sneek. Voor de jeugd is er chocolademelk !
Uitslag
De uitslag staat zo spoedig mogelijk na afloop van de loop op www.uitslagen.nl
Algemeen
· U loopt voor eigen risico.
· Begeleiding op het parcours is toegestaan.
Inlichtingen
Uilke Schotanus 06-20146407, uilke@avhorror.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.