Zaterdag 13 oktober Noorder Fitrun | Lopen in Leeuwarden

LiL-header-2012-7

Lopen in Leeuwarden is een initiatief van Atletiekvereniging Lionitas. Deze Leeuwarder club organiseert het hele jaar door acht leuke, afwisselende lopen in en om onze Friese hoofdstad. Loop ze alle acht! Bij iedere loop is er een kidsrun en zijn er instap afstanden van 2,5 en 5 kilometer. Want of je nu heel snel, of iets minder rap loopt, iedereen kan mee doen aan deze lopen in Leeuwarden.

Na de Prinsentuinloop van 16 september hebben we voor dit jaar nog twee lopen op het programma staan. We hopen dat ook jij weer aan de start staat. Er is keuze uit diverse afstanden die allemaal exact zijn opgemeten. 

Loop 7 | Noorder FitrunCondensloop
Zaterdag 13 oktober De Noorder Fit Run is een initiatief van Stichting Vrienden van het MCL en atletiekvereniging Lionitas. De Noorder Fit Run is voor veel lopers hun eerste echte loop geweest. Menig hardloopclinic werkt toe naar deze mooie wedstrijd/trimloop. Je loopt verschillende rondes door het park. Elke ronde is 2,5 km, er kunnen maximaal 4 rondes gelopen worden. Individueel voorinschrijven. Er is tevens een bedrijvenloop, aanmelden voor de bedrijvenloop kan tot 7 oktober via speciaal inschrijfformulier (te downloaden op www.lopeninleeuwarden.nl). De opbrengst van deze loop gaat ieder jaar naar een goed doel. Dit jaar wordt de opbrengst besteed aan speelmeubelen voor de poliklinieken van MCL-Harlingen. Bedrijventeams, individuele lopers en kinderen kunnen hun beste beentje voor zetten om voor het goede doel te lopen. Meer informatie, zoals starttijden, prijzen e.a. op onze loopsitewww.lopeninleeuwarden.nl.

Uur- en halfuurloop
Zondag 2 december staat nummer acht van Lopen in Leeuwarden op de agenda: De Uur- of halfuurloop, hoe ver kom jij in één uur (of in 30 minuten)? Dit jaar zijn er drie verschillende routes buitenuit uitgezet, met keuze uit 8, 10 of 13 kilometer. Noteer deze bijzondere loop alvast met grote letters in je agenda. Meer informatie opwww.lopeninleeuwarden.nl
.

Ameland AdventureRun
Zaterdag 15 december wordt de achtste Ameland Adventurerun georganiseerd. Een loop voor avonturiers: jong en oud! Trotseer de winterse elementen en ervaar de ongerepte natuur. Het parcours voert je grotendeels over glooiende en onverharde paden. Er wordt gelopen op de 21,1 km, de 10 km en 5 km. Voor de kids is er een run van 1 en 2 km. Je kunt je nu al inschrijven voor de Ameland 

LiL-footer-2012

Adventurerun. De inschrijving sluit op 15 november. Maximaal 3500 bikkels! Schrijf je dus nu in.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.