20 jaar Running Center Leeuwarden

RC-FBHEADER-20jaar

Running Center is een zaak van hardlopers. Wij helpen sporters al 20 jaar goed van start te gaan. En nog beter te finishen. Van je eerste loop tot je beste prestatie: wij gaan graag met je mee, ook in de toekomst! Omdat we weten wat hardlopen zo mooi maakt. We are running.

Twintig dagen 20% korting op alles!
Running Center Leeuwarden bestaat 20 jaar en dat vieren we. Samen met jou! Van vrijdag 1 tot en met zaterdag 23 november kun je 20 dagen lang rekenen op maar liefst 20% korting op de gehele collectie*. Daarnaast is er iedere dag een ‘deal v/d dag’**. Download de speciale deal van de dagbonnen, print ze en loop binnen bij Running Center Leeuwarden op de Nieuwestad 26

Deal van zaterdag 2 november
Op zaterdag 2 november betaal je tegen inlevering van de bon (maximaal 1 per klant) slechts 5 euro voor een paar FALKE sokken! Deze anatomisch gevormde (L-R) sokken beschikken over kanaaltjes voor snelle afvoer van vochtige lucht, hebben een badstofzool voor optimale schok- en vochtabsorptie, zijn vrij van drukpunten en hebben een versterkte teen en hiel voor langere gebruiksduur. Normaal 16,50 en op zaterdag 2 november slechts 5 euro!

Gratis LED-lamp, SIS-Gel of verrassing
In de actieperiode van 1 t/m 23 november kun je naast 20% korting op de gehele collectie iedere dag rekenen op een leuke deal. Zo hebben we gratis Asics ledlampjes, gratis SIS Gels of Brooks Nightlife Caps voor maar 5 euro. Ga goed gemutst de winter tegemoet met de ODLO muts en handschoenen van 32,50 voor 15 euro! Download de bonnen en pak iedere dag die deal!

Dikke deal van zaterdag 9 november
Heb je nog niet genoeg? Op zaterdag 9 november ligt er wel een heel dikke deal voor je klaar bij Running Center Leeuwarden. Wat dacht je van bijna 125 euro korting op een paar New Balance runningshoes van het model 880 of 860 plus een New Balance hardloopjack? Want tegen inlevering van de bon betaal je alleen op zaterdag 9 november geen 214,90 voor maar slechts 89,95 euro!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.