Bijna 1500 inschrijvingen voor Slachtemarathon 2012

Slachtemarathon2012_header

Bijna 1500 inschrijvingen voor Slachtemarathon 2012

Al 1451 hardlopers hebben zich ingeschreven om op 16 juni mee te doen aan de 4e Slachtemarathon. Wil jij er ook bij zijn? Schrijf je dan snel in via deze link!

Praktische voorbereiding

Naast lichamelijke training is ook praktisch voorbereid zijn een grote pré. Een deel van de praktische informatie voor de dag zelf is al te vinden op onze website. Wij vragen u dit alvast door te lezen. Benieuwd wie er nog meer meedoen? Op onze website vindt u ook de deelnemerslijst. Voor de organisatie van hardloopversie van de Slachtemarathon werkt de organisatie samen met AV Horror uit Sneek. AV Horror zorgt voor verzorgingsposten om de 5 kilometer, bij warm weer (boven de 18 graden) vanaf 25 kilometer om de 2,5 kilometer. Tip: kom met meerdere mensen in één auto naar het opstappunt voor de bus of de parkeerplek die u aangegeven heeft bij aanmelding. Op ons prikbord kunt u een oproep plaatsen om een lift te vragen of aan te bieden.

Programmering

Bij vorige edities hebben hardlopers aangegeven dat zij de Slachtemarathon een bijzondere marathon vinden omwille van de kunst en cultuur aan de route. Ook dit jaar speelt kunst en cultuur weer een belangrijke rol bij de Slachtemarathon. De programmeurs van Keunstwurk zorgen voor passende programmering ter stimulering en motivering van de hardlopers.

Aanbieding van onze sponsor Running Center Leeuwarden

logo_runningcenter_leeuwarden

De dorstlesser van de Slachtemarathon is bekend!

SiS GO Electrolyte, lemon/lime. GO Electrolyte is de ideale sportdrank, het zorgt voor snelle hydratatie, continue energie en vult direct weer aan wat je uitzweet. GO Electrolyte is zo gemaakt dat het makkelijk te drinken is op die momenten dat het er op aan komt. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat GO Electrolyte net zo licht op de maag is als water, terwijl een isotone drank met meer simpele suikers zwaarder werd bevonden ondanks het feit dat het een minder geconcentreerde oplossing was. Naast deze dorstlesser heeft SIS de GO Gel in het assortiment. Dit is een unieke kant-en-klare isotone gelformule die zorgt voor meer energie en betere vochtopname. De inhoud van 1 sachet geeft een energie boost voor een training van ca. 30 minuten. Door de isotone formule levert de gel energie zonder de behoefte aan extra water. Dus in te nemen buiten de verzorgingsposten om! Om je kennis te laten maken met SIS hebben we bij Running Center de volgende aanbiedingen:·

Bij aankoop van 3 SIS GO Gel twv € 6,- een zakje GO Electrolyte gratis.
6 SIS GO Gel voor € 10,- ( 5 assorti + 1 smart gel)

Over de juiste sportvoeding is veel te vertellen. Mocht je vragen hebben kom dan gerust langs voor meer informatie bij Running Center Leeuwarden, Nieuwestad 26.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.