Garmin introduceert wintertraining.

Garmin Wintertraining

Het record van vandaag is je motivatie voor morgen.

Garmin’s winter training is er op gericht om je aan te moedigen, te motiveren en te inspireren om te beginnen met je fitness training voor 2012 ondanks de zware weersomstandigheden. Zie hier

Trainen voor jouw volgende fitness uitdaing in 2012 kan lijken op een zware taak, zeker in de winter, maar met de Garmin Winter Training campagne kun je vertrouwen op onze professionele begeleiding en inspiratie om je te helpen jouw doelen te bereiken – of dit nu is om je eerste 5 kilometer hard te lopen of een Olympische triatlon.

In deze sectie, heb je toegang tot een range aan hardloop en triathlon plannen die ontwikkeld zijn voor alle niveaus. Kies degene die bij jou past, upload deze naar je Garmin via de Training Centre software en volg de dag-tot-dag begeleiding die geleverd wordt door onze professionele partners.

Voor all-round fitness training, hebben wij professioneel advies van gerenommeerde sportcoaches gekregen die er voor zorgen dat jij het beste uit jouw Garmin apparaat kunt halen en je potentieel kunt maximaliseren.

Ten slotte voor de inspiratie die je nodig hebt om er uit te gaan en te trainen in winterse omstandigheden kun je onze interviews met Europese topatleten lezen. Die tonen uitzonderlijke toewijding tonen in hun sport gedurende het jaar. Vergeet niet om af en toe op deze website te kijken voor meer schema’s en trainingsadvies van onze expert coaches.

Garmin Forerunner je ideale trainingsmaatje!

Winter Training – The Chase from Garmin EMEA on Vimeo.

Winter Training – Runner’s Diary from Garmin EMEA on Vimeo.

FORERUNNER SERIES

FR110 – Wanneer je wilt weten hoe ver, hoe snel en waar je hard hebt gelopen
Forerunner 110 slaat je afstand, tijd en tempo op en is heel eenvoudig in het gebruik. Voor meer informatie klik hier

FR210 – Wanneer je jouw hardlooptraining naar het volgende niveau wilt tillen met interval en zone training Het gebruik van FR210 voegt ronde en interval sessies toe om je te helpen om je eigen training samen te stellen op jouw trainingsniveau. Voor meer informatie klik hier

FR410 – Wanneer je een horologe wilt die je gidst door verschillende specifieke trainingsplannen
Volg onze trainingsplannen direct op de Forerunner 410 om je met meer zekerheid door iedere sessie te begeleiden. FR410 geeft je al je hardloopdata plus onze unieke Virtual Partner specificatie en aan te passen trainingsopties. Voor meer informatie klik hier.

610 – Wanneer je begeleid wilt worden door specifieke trainingsplannen, gemotiveerd wilt worden om jezelf uit te dagen met vorige trainingen FR610 is een prijswinnend, touchscreen GPS trainingshorloge die je zal inspireren om er op uit te gaan en te trainen. Volg onze trainingsplannen op je FR610 en krijg de volledige workout data plus onze Virtual Partner specificatie en draadloze gegevensoverdracht. Voor meer informatie klik hier.

Waar te koop?

logo_runningcenter_leeuwardenAlle hierboven vermelde Garmin Forerunners zijn te verkrijgen bij Running Center Leeuwarden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.