Wil jij ook beginnen met hardlopen?

Start2Run

BEGIN MET HARDLOPEN

De wind door je haar, de frisse lucht, de grond onder je voeten en het gevoel van vrijheid: maak het  mee tijdens de 6-weekse cursus Start to Run.In 6 weken bouw je op van 1 naar 20 minuten hardlopen en je leert ook alle beginnerstrucs. Enthousiaste trainers en gezellige loopmaatjes wachten je elke zaterdag op voor een energieke training in het park, het bos of op de atletiekbaan. Je conditie verbetert en dat voel je: je wordt steeds fitter! Elke kilometer verbrand je ook nog een flinke hoeveelheid calorieën.Wie heeft er nog een excuus om op de bank te blijven zitten? Ga mee naar buiten!

EERSTVOLGENDE CURSUS START 8 SEPTEMBER!

TRAININGEN

Wie, wat, waar en wanneer?  Zes weken lang train je elke zaterdagochtend van 9.30 uur (precies) tot 11.00 uur (ongeveer). De eerste training van de najaarscursus van 2012 is op zaterdag 8 september.
Anderhalf uur! Zo lang kan ik toch nog niet hardlopen? Klopt. Daarom beginnen we met een deel theorie, daarna volgen een uitgebreide warming up en loopoefeningen. Dan begint de kerntraining en die sluit je af met een cooling down. Die 90 minuten vliegen voorbij.
Train ik alleen op zaterdag of krijg ik ook huiswerk? Het trainingsschema schrijft voor dat je naast de gezamelijke training op zaterdag ook zelf een keer op pad gaat –huiswerk dus. Wie fit, pijnvrij en dol is op huiswerk, kan nog een derde training invoegen. Plan bij drie trainingen per week wel steeds een rustdag in, zodat je altijd om de dag traint. Zo krijgt je lichaam de tijd om te herstellen.

Meer info op de site van Running Center Leeuwarden! start2run

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.